0737-456000
info@stefanblomdin.se
stefan@blomdin.com

Tillgänglig    Engagerad    Närvarande    Informativ

Tillgänglig    Engagerad    Närvarande    Informativ
 • Om mig

  Välkommen!
  Jag heter Stefan Blomdin
  och har varit verksam inom fastighetsmäkleri sedan 1990. Efter att ha jobbat i olika roller inom olika kedjor i 25 år har jag nu startat den egna byrån. Detta för att kunna erbjuda dig den personliga mäklartjänsten med stor närhet som vänder sig speciellt till dig och dina önskemål.
  Mina värdeord är tillgänglig, engagerad, närvarande och informativ.

  Jag har under mina tidigare år företrädesvis varit aktiv i Stockholm Norrort, Stockholm innerstad, Norrtälje, hela Roslagens skärgård samt norra delarna av Stockholms skärgård.

  I min nuvarande verksamhet har jag inga geografiska gränser. Jag ser mycket fram emot att hjälpa bostadsägare och bostadsköpare att hitta varandra i de förändringar i boendet som uppstår längs livets boulevard.

  Om projektet Övre Björnterrassen i Björnrike
  Med tiden har jag även lärt känna Björnrike och Vemdalen väl som mångårig gäst. En helt fantastisk miljö oavsett om det är vinter, sommar, höst eller vår.
  Jag har njutit både av skidspår och att skida längs leder, utförsåkning, skoterturer, vandring på fjället i höstskrud samt intervallträning på travbanan och uppför slalombacken!

  Björnrike, Vemdalen, Vemdalsskalet och Klövsjö har även erbjudit många minnesvärda restaurangbesök med goda måltider liksom goda möten överlag med en alltigenom trevlig och serviceminded besöksnäring och ortsbefolkning. Här finns allt du behöver, från sportartiklar till inredning och matvaror. Jag ser därför oerhört positivt på möjligheten att förmedla bostäder i det här området och ge fler människor chansen att upptäcka det på nära håll. Vad kan vara bättre än en egen lägenhet mitt i pisten med spektakulär utsikt mot Sonfjället?

  Varmt välkomna och tveka inte att ta kontakt för mer information om detta unika projekt!

 • Tillgänglig

  Tillgänglig

  Läs mer

  Engagerad

  Engagerad

  Läs mer

  Närvarande

  Närvarande

  Läs mer

  Informativ

  Informativ

  Läs mer